Hieronder het laatste nieuws uit ons atelier.

Klik op LEES MEER en daarna op de blauwe tekst en u gaat naar het artikel toe.
Sieraden

  11-08-2018  

Onze webwinkel is uitgebreid met een prachtige collectie  sieraden . De sieraden zijn handgemaakt van Dichroic glas. Onder aan de pagina kunt u lezen hoe dit glas gemaakt wordt en ook hoe daarvan weer deze sieraden gemaakt worden.  

Lees meer

Verlanglijstje

  05-06-2018  

Nieuw in onze webwinkel is het verlanglijstje. Rechtsboven staat een hartje, als u daar op klikt kunt u inloggen of een account aan te maken om het verlanglijstje te activeren. Heeft u een leuk artikel gezien maar wilt u er even over nadenken dan plaatst u hem op het verlanglijstje zodat u later kunt beslissen of u dit artikel besteld of van het lijstje verwijderd.

Lees meer

Nieuwe windspelen....

  21-05-2018  

Onze collectie  windspelen  is weer flink uitgebreid. Zowel met als zonder gong zijn er nieuwe modellen binnen en ook de wonder spiralen zijn weer in vele kleuren leverbaar.

Lees meer

Vlinders korting

  28-07-2017  

Wij hebben een extra partij vlinders kunnen kopen waardoor we een scherpere prijs hebben kunnen bedingen waardoor we alle vlinders nu (tijdelijk) kunnen aanbieden met 2,00 Euro korting. OP=OP

Lees meer

Fotograaf bollen weer op voorraad.

  03-05-2017  

Onze collectie kristallen bollen is weer compleet. Om prachtige foto's te maken. Klik op  www.glas-cadeau.nl/Kristallen-bol en maak uw keuze.

Lees meer

Extra beveiliging

  26-04-2017  

Onze webwinkel is nu extra beveiligd. U kunt dit controleren door in uw browser te kijken of de naam van de website begint met HTTPS:// ......... De S staat voor SECURE en geeft aan dat er een beveiligings certificaat voor de site afgegeven is. 

Lees meer

Nieuwe artikelen

  25-04-2017  

Er zijn weer een groot aantal nieuwe artikelen aan onze collectie toegevoegd. Zoals een volledig nieuwe collectie Paperweight's / Presse Papiers, windspinners, vlinders en windgongen met of zonder geluid.

Lees meer

Betaalmogelijkheden aangepast.

  16-03-2015  

Op verzoek van een aantal klanten hebben we de betalingsmogelijkheden uitgebreid. Het is nu ook mogelijk te betalen met uw creditcard van Maestro , Mastercard en Visa . Voor de Belgische klanten is er nu ook Bancontact/Mister Cash .  

Lees meer

Spaarpunten voor gratis kopen.

  27-02-2015  

Spaar automatisch punten bij elke bestelling . Voor elke €10,- krijgt u 1 punt welke een waarde vertegenwoordigd van € 1,-. U kunt uw gespaarde punten inwisselen als korting op uw volgende bestelling. U dient daarvoor wel eenmalig in te loggen. Tijdens het bestelproces krijgt u daarvoor automatisch de gelegenheid, ook kunt u daar zien hoeveel punten u gespaard heeft. Vanaf een bestelling van € 100,- krijgt u 5 punten extra.

Lees meer

Wij graveren vanaf nu ook tekst en afbeeldingen in glas.

  01-01-2015  

Wij kunnen nu ook teksten en afbeeldingen in glas graveren. Het is zelfs mogelijk om een foto bijv. op een spiegel te graveren. Stuur ons een e-mail   voor meer info .

Lees meer

Nieuwe artikelen gemaakt in eigen atelier.

  15-05-2014  

Nieuw toegevoegd op www.glas-cadeau.nl sculpturen gemaakt in ons eigen atelier KLIK HIER

Lees meer