Categorieën

Wij verkopen glasdecoratie online. Glasdecoratie kunnen verschillende producten zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor raamdecoratie, maar ook voor sieraden, schalen en beelden. In ons uitgebreide assortiment kunt u altijd wel wat vinden voor uw vrienden en familie. Bovendien kunt u natuurlijk altijd lekker rondneuzen voor uzelf!

Neem nu contact met ons op

Glasdecoratie online

Onze online glasdecoraties worden gemaakt met verschillende technieken:

  • Glas in lood
  • Tiffany
  • Fusing
  • Moza├»ek

Glas in lood is een bekende techniek die veel wordt gebruikt. Het bestaat uit glas dat op maat en in vorm is gesneden. Dit wordt vervolgens in een loden H of U profiel geplaatst. Alle raakpunten worden gesoldeerd als het hele werkstuk in het lood is gezet. Voor de Tiffany techniek wordt er geen lood, maar koperfolie gebruikt om de stukken glas met elkaar te verbinden. De naam van de volgende techniek waar wij gebruik van maken, fusing, geeft eigenlijk al weg wat voor techniek het is. Met fusing worden er namelijk verschillende stukken speciaal geselecteerd glas samengesmolten. Bij glas mozaïek worden stukjes glas gesneden in vormen. Vervolgens kunnen deze stukjes op diverse manieren verwerkt worden.

Wij zien het als een voordeel dat u onze glasdecoratie zowel online als in ons atelier kunt bekijken. In onze webshop kunt u rustig op uw gemak eens kijken wat u mooi vindt en het wordt bijna allemaal bij u thuis bezorgd. Uiteraard worden alle glasdecoraties breukvrij verpakt, zodat u ze onbeschadigd ontvangt. Enkele producten dienen bij ons opgehaald te worden, dit staat vermeld bij het desbetreffende product.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Wij zouden het zeer op prijs stellen dat u toestemming geeft zodat wij onze statistieken met bezoekers aantallen goed kunnen volgen.
Accepteer geselecteerde cookies